Bjelovarska 6, 43 227 Šandrovac, Telefon: 043 874 128, Fax: 043 874 366
sjena

Vijesti

sjena
Zaželi Glasnik Općine Šandrovac Proračun Javna nabava Javni pozivi i natječaji Sjednice Općinskog Vijeća Prostorni planovi Pravo na pristup informacijama LAG Sjeverna Bilogora Plan gospodarenja otpadom Javne usluge Projekti Poljoprivredno zemljište Video kanal Monografija

JAVNI POZIV za dodjelu o bespovratnih potpora za poticanje razvoja poduzetništva na području Općine Šandrovac u 2021. godini8.1.2021.


Općina Šandrovac raspisala je Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora za poticanje razvoja poduzetništva na području Općine Šandrovac u 2021. godini - subvencija za održavanje i razvoj trgovačkih društava, tradicijskih obrta, zadruga i klastera na području općine Šandrovac.


Bespovratne potpore isplaćivati će se po zahtjevu korisnika u visini stvarnih troškova, a najviše do 5.000,00 kuna za slijedeće namjene: - nabavu strojeva, postrojenja i opreme za proizvodnju, obradu i preradu,  - nabavu alata, inventara i opreme potrebnog za unapređenje proizvodnog procesa,  - poboljšanje uvjeta rada - uređenje i/ili adaptacija poslovnog prostora, odnosno radionice (vodoinstalaterski, električarski, zidarski, keramičarski i stolarski radovi).


Prijave sa traženim dokazima dostavljaju se najkasnije do 15.12.2021. godine na adresu Općina Šandrovac, Bjelovarska 6, 43227 Šandrovac s napomenom- „Bespovratne potpore za poticanje razvoja poduzetništva u Općini Šandrovac u 2021. godini “, a predaju se osobno u pisarnicu Jedinstvenog upravnog odjela Općine Šandrovac ili poštom preporučeno u zatvorenoj omotnici. Obrazac ZAHTJEVA za dodjelu bespovratnih potpora za poticanje razvoja poduzetništva na području Općine Šandrovac u 2021. godini možete naći ovdje.


Više o detaljima javnog poziva možete vidjeti pod JAVNI POZIV za dodjelu o bespovratnih potpora za poticanje razvoja poduzetništva na području Općine Šandrovac u 2021. godini.ikona
Odl. o potporama poduzetnicima 2021   

dividerikona
Zahtjev_za_potpore_gospodarstvu_2021   

dividerikona
Javni poziv PODUZETNICI   

dividerikona
Privola općina   

divider
< na popis vijesti